Fitness & Cardio.


Mișcarea și efortul nu au fost niciodată mai simple! Noile noastre aparate profesionale de la TECHNOGYM, ce sunt echipate pentru toate grupele musculare, vă vor demonstra acest lucru. Pe langă acestea, 10 aparate cardio cu TV, Internet și jocuri incluse abia asteaptă să fie exploatate.

În plus, aveți parte de consilierea instructorilor noștri și de antrenamente personalizate, în funcție de nevoile dumneavoastră și de tipul de abonament de care beneficiați. Puteți opta pentru ședințe cu antrenor incluse în abonament sau, la cererea dumneavoastră, puteți lua un abonament cu personal trainer.

Spa


Dotați cu o tehnologie de cea mai inaltă clasă, zona spa este locul în care grijile și stresul sunt alungate. Fie că optezi pentru delicatețea hidromasajului ori pe efectele purificatoare ale aburului, pe langă relaxarea musculară și psihică, eliminarea toxinelor, imbunătătirea circulației sangvine și normalizarea presiunii arteriale, obțineți în același timp și arderea grăsimilor. Sună a rețetă perfectă, nu-i așa?!

Vă stau la dispoziție 3 tipuri de saune, sauna uscată, sauna umedă și sauna cu infraroșu. Diferență dintre sauna uscată și cea umedă o reprezintă prezența sau absența apei și felul de căldură emis de patul de piatră. Cu toate acestea, fiecare saună este prevăzută cu o găleată de apă care, odată aruncată pe pietre, generează aburi creând, astfel, un mediu umed prin care este realizat conceptul de saună umedă. Cea din urmă, sauna cu infraroșu, face referire la elementele de incălzire în infraroșu ce sunt folosite pentru a mari viteza de incălzire a unei saune tradiționale.

Nu în ultimul rând, după jacuzzi sau tipul de saună ales de dumneavoastră, noi vă oferim o zonă de relaxare în care va puteți odihni pe pături pregătite special pentru acest lucru, puteți asculta muzică sau pur și simplu vă puteți relaxa în voie.

Salon Înfrumusețare


Pentru că reprezentanțele sexului frumos știu ce implică drumul anevoios spre perfecțiune, am creat acest loc pentru încercarea de atingere a acesteia. Vă asteptăm, așadar, la coafor sau tratamente corporale și faciale. Produsele folosite de către noi sunt dintre cele mai bune produse din gama JOICO și OPI.

Aerobic


Îmbinarea unor stiluri variate de aerobic (step, pilates, tonifiere, spinning, tae-bo) cu echipamentele speciale ce vă sunt puse la dispoziție (steperele profesionale, mingea medicinală, greutăti sau garouri), este rețeta perfectă de a arde grăsimile și de a imbunătăti activitatea cardio-vasculară.

Prin amenajarea cu acuratețe a sălilor de aerobic, prin dotarea acestora atât cu aparatură profesională de sunet PROEL cât și cu un tip de podea special creată pentru a atenua impactul corpului cu solul, și bineînțeles sub îndrumarea echipei noastre de antrenori specializați, garantăm efectul scontat.


Orar sală aerobic

Ora Luni Marți Miercuri Joi Vineri Sâmbătă
10:00      
12:00          
13:00          
18:00 Body work Edi Zumba fitness Lucian Cycling / Circuit Edi Duo pack Edi Zumba kids Lucian  
19:00 Zumba Kids Lucian Rebound AAS Lucian This is sparta (ARMY CLASS) Lucian Zumba fitness Lucian Kangoo jumps Lucian  
20:00 Kangoo jumps Lucian   Kangoo jumps Lucian Aqua gym / Fight Club Edi / Ștefan    
DUMINICĂ: Evenimente private, Petreceri la pisicină, Aqua Zumba, Zumba Fitness, Kangoo Jumps, Rebound AAS (instructor Lucian Liciu)
Detalii și informații suplimentare la telefon: 0726 399 213 LU-VI: 07-23 / SB: 08-18 / DU: 08-16

Zumba copii.


Luni - 19:00

Vineri - 18:00

Modelare Coporala


Redefinirea siluetei și îmbunătățirea aspectului pielii este obținută din conjugarea efortului fizic cu tratamentele corporale și faciale. Hill Center Sport & Spa vă pune la dispoziție o varietate de tratamente ce sunt realizate cu aparate de ultima generație și de către un personal calificat în acest sens.

Împachetări corporale anticelulitice

În timp, corpul trece prin multe schimbări, unele dintre ele putând lăsa amprente inestetice. În același timp, organismul ajunge să depoziteze toxine și grăsime, pe care nu le poate elimina numai prin dietă și sport. Există, însă, soluții salvatoare și acestea sunt împachetările corporale. Ele vă pot scapă de probleme precum celulita, vergeturile, kilogramele în plus sau pielea lipsită de fermitate, oferind totodată relaxare și stare de bine.

Care sunt beneficiile împachetărilor corporale?

Împachetările corporale sunt utile nu numai pentru obținerea unui trup armonios, ci și pentru ameliorarea unor afecțiuni și stări de disconfort muscular:

 • Tonifiază corpul
 • Reduc celulita și ameliorează vergeturile
 • Accelerează metabolismul celular
 • Determină slăbiri rapide
 • Detoxifică organismul, prin eliminarea toxinelor
 • Elimină lichidele în exces din țesuturi
 • Reduc semnele îmbătrânirii
 • Stimulează circulația sangvină la nivelul pielii, aceasta devenind mai fermă și mai hidratată
 • Ameliorează durerile musculare și de articulații
 • Ajută în tratarea afecțiunilor ovariene și infecțiilor sinusului maxilar și sinusului frontal
 • Întăresc sistemul imunitar
 • Elimină stresul

Toate aceste rezultate pot fi amplificate, dacă împachetările sunt combinate și cu alte metode de remodelare corporală, cum ar fi masajele, biostimularea ultratone, LPG sau ultrasunetele cavitația.

Ce sunt împachetările corporale?

Împachetările corporale sunt proceduri prin intermediul cărora zonele problematice ale corpului sunt stimulate fie de a elimina, prin transpirație și masaje, depozitele de grăsime și substanțele nocive din organism, fie prin a recăpăta elasticitatea și fermitatea.

Sunt mai multe tipuri de împachetări corporale: de hidratare, de detoxifiere, de slăbire sau anticelulitice, iar pentru fiecare tip se folosesc creme și loțiuni cu ingrediente naturale (de exemplu: cafea, ceai verde, alge marine) ce au rolul de a spori eficacitatea tratamentului.

Realizarea împachetărilor se face prin termoterapie, în termocuvertă ce funcționează ca o saună locală. Folosind termocuverta, persoana stă într-o pătură ce ajunge la temperaturi foarte ridicate (85ºC), iar arderile din țesutul adipos sunt accelerate.

Împachetări parafango

Tratamentul cu parafango detoxifică, exfoliază, hrănește și relaxează pielea. După eliminarea toxinelor din piele aceasta rămâne cu un aspect moale și catifelat. Rezultatele obținute sunt spectaculoase, la fiecare ședință pierzându-se 2 până la 5 cm din țesutul adipos.

Efecte
 • Distrug celulita
 • Detoxifiază si tonifiază zonele afectate
 • Ajută la pierderea in cm
 • Reduc retenția de apă
 • Reduc vergeturile
 • Ameliorează eventualele dureri de articulații (nu trebuie să uităm, parafango se folosește și în scopuri medicale pemtru tratarea durerilor de reumatism și artrită)
 • Activează circulația sangvină
 • Catifelează pielea

Tratament șoc împotriva celulitei și slăbire intensivă

În acest tip de tratament sunt foarte importante etapele ce trebuie parcurse deoarece fiecare din ele are o eficacitate concretă și bine determinată. În acest fel se obține un rezultat optim de la începutul programului de tratament. Substanțele active din produs stimulează circulația sanguină, favorizează eliminarea toxinelor din organism și activează funcționarea organismului mineralizându-l.

Se adaugă un complex thermo activ care degradează grăsimile și pregătește pielea pentru absorbția produsului aplicat în următoarea etapă, ca de exemplu lipozimii de teofilină care dizolvă acumulările adipoase. Se recomandă 2-3 ședințe pe săptămână timp de 2 luni și apoi câte 1 ședință de întreținere la fiecare 15 zile.

Tratament bifazic pentru pierdere în volum și întărire

Tratament Corporla Bifazic pe bază de alge marine, cafea și uleiuri esențiale este ideal pentru slăbire intensivă, detoxifiere, anticelulitic și fermitate. Se realizează obligatoriu cu sursă de căldură deoarece Exudation Cream are rolul de a activa procesul de detoxifiere și eliminare a toxinelor fiind un tratament hidratant pentru redobândirea tonusului și elasticității pielii.

Tratament hidratant pentru redobândirea tonusului și elasticității pielii

Tratament ideal pentru pielea lipsită de tonus și elasticitate, pielea matură și deshidratată datorită înaintării în vârstă. În timpul tratamentului, clientul va simți o ușoară senzație de răcoare, datorită măștii speciale Snow Mask ce are rolul de a crea un efect tensor redobândind astfel tonusul și elasticitatea pielii.

Termosudația

Acest tratament se realizează prin combinarea termoterapiei cu împachetările în creme cu acțiune puternic reducătoare. Efectul va consta în scăderea în cm atât datorită efectului de saună cat și prin acțiunea gelurilor reducătoare.

Pielea va deveni mai fermă și se va diminua vizibil aspectul de coajă de portocală.

Rezultatele pot fi vizibile chiar după prima ședință când puteți da jos 1-1,5 cm iar după 3-4 ședințe se poate da jos până la 7-9 cm (în special la persoanele cu un exces ponderal de peste 20 kg și retenție mare de apă).

Ședințele trebuie efectuate într-un ritm de 2-3 ședințe pe săptămână, minim 10 ședințe.

Efecte

 • Reducerea țesutului adipos
 • Eliminarea toxinelor
 • Reducerea retenției saline
 • Eliminarea celulitei
 • Reducerea vergeturilor
 • Redobândirea aspectului sănătos al pielii
 • Conferă elasticitate și fermitate

Reprezintă o procedură de remodelare corporală, folosind stimularea electrică a musculaturii și a altor țesuturi, cu ajutorul unor impulsuri asemănătoare stimulilor fiziologici.

Efecte

 • Pierderea rapidă în circumferință – reducerea rapidă a grăsimii in jurul stomacului, taliei, șoldurilor și coapselor
 • Pierderea în greutate – acest program trebuie combinat cu un regim alimentar sănătos
 • Anti-celulitic – succesiunea stimulărilor va ajuta la distrugerea țesutului adipos și evacuarea acestuia prin drenaj limfatic, reduce celulita cu peste 75%
 • Reducerea stratului de grăsime aflat deasupra musculaturii - întărește activitatea fibrelor musculare lipsite de tonus ajutând astfel la reducerea țesutului adipos
 • Modelarea musculară – crește tonusul muscular, condiția fizică și forța musculară dând forma și aspect sănătos mușchilor
 • Tonifierea musculară profundă –tonifiază mușchii profunzi, care în mod normal nu intră în funcțiune prin exercițiul fizic sau doar după un efort fizic îndelungat
 • Liftingul pielii și tonifierea la nivelul corpului - prin stimularea formării colagenului și a elastinei se obține o piele mai fermă și mai netedă
 • Liftingul facial nechirurgical – liftingul și tonifierea mușchilor vor întineri pielea și vor facilita pătrunderea în piele a produselor cosmetice folosite acasă
 • Liftingul bustului/tonifierea pectoralilor – tonifică și ridică mușchii pectorali
 • Liftingul și tonifierea brațelor și a mâinilor
 • Liftingul și tonifierea șoldurilor, feselor și coapselor
 • Tonifierea posturii și a centurii pelviene – este ideal în tratamentele postnatale, care se pot începe la câteva săptămâni de la nașterea naturală și după 2 luni de la cezariană(după vindecarea plăgii și când nu mai există sensibilitate dureroasă

Ultrasunetele sunt unde sonore ce produc micro vibrații invizibile la nivelul țesuturilor organismului. Acest fapt conduce la „dizolvarea” legăturilor fibroase din nodulii celulitici și țesutul gras și eliminarea produșilor reziduali.

Efecte

 • Penetrarea produselor speciale folosite in țesutul gras, la adâncimi de până la 4-5 cm. Acest lucru crește foarte mult performanța tratamentelor, rezultatul fiind de 2 ori mai intens
 • Creșterea oxigenării țesuturilor, drenarea depozitelor limfatice stagnate și detoxifierea întregului organism
 • Efect profund regenerant asupra structurilor pielii, conduce la ameliorarea vergeturilor prin restabilirea nivelurilor optime de elastină și colagen din țesuturile conjunctive ale corpului
 • Atenuarea vizibilă a celulitei, slăbire localizată si scădere in cm

Un tratament plăcut, relaxant și extrem de eficient, pentru toate persoanele care au probleme cu celulita și depunerile de grăsime.


Cellu M6 Integral, cel mai performant aparat de stimulare celulară, este o alternativă perfectă pentru operațiile estetice, reactivând funcțiile naturale ale organismului și pielii, este relaxant, nedureros și nu implică administrarea de substanțe chimice sau tratament medical.

Efecte

 • Eliminarea celulitei
 • Tonifiere
 • Slăbit
 • Anti-aging
 • Regenerare celulară
 • Lifting
 • Ne ajută să slăbim în cm tocmai în zonele problemă
 • Promovează sănătatea și starea de bine
 • Activează microcirculația și elimină toxinele
 • Relaxează și elimină stresul

Este o metodă neinvazivă, nedureroasă, eficientă, care acționează în profunzime, chiar la locul de formare a celulitei.

Deși sunt foarte necesare, dieta și exercițiile fizice, eșuează în tratamentul celulitei și de asemenea sunt unele zone problemă ale corpului, cu depozite localizate de grăsime, care sunt greu abordabile prin exerciții fizice. De multe ori ținem o dietă si slăbim de unde nu vrem, de exemplu la față sau la sâni.

Masaj


Relaxează-te... A venit momentul unui răsfăț sublim!

Mâinile pricepute ale maseurilor noștri vă vor reduce tensiunea musculară, starea de stres sau anxietate, înlocuindu-le cu o serie de avantaje atât din punct de vedere fizic cât și psihic. Amintim, așadar, printre multe altele, câteva dintre beneficiile terapeutice ale masajului:

 • Îmbunătățirea circulației sângelui și a limfei, a capacitații de concentrare și a somnului
 • Înlăturarea oboselii mentale și fizice, a depresiilor, a anxietății, a migrenelor și a cefaleelor
 • Scăderea presiunii sangvine
 • Creșterea nivelului de endorfină, a flexibilității și a mișcării la nivelul articulațiilor

Pentru tot acest proces vă punem la dispoziție două camere special amenajate pentru masaje de relaxare, de recuperare, anticelulitice sau de tonifiere.

Piscină


Înotul este sportul ce favorizează o condiție fizică de invidiat. Am creat, așadar, pentru dumneavoastră un bazin cu dimensiunea de 16/8 metri și cu o adâncime de 1.45 metri. Pentru că avem grijă de fiecare lucru până la cel mai mic detaliu, nu putea fi neglijată și tratarea apei prin electroliză cu sare, clor natural.

Orar înot copii.


Ora Luni Marți Miercuri Joi Vineri Sâmbătă Duminică
09:00 - 09:50              
10:00 - 10:50           Lucian Lucian
11:00 - 11:50           Lucian Lucian
12:00 - 12:50           Edi Edi (copii)
Lucian (adulți)
13:00 - 13:50             Măriuca
17:00 - 17:50 Lucian Lucian Edi Lucian Edi    
18:00 - 18:50 Sabaiduc Edi Lucian Lucian Sabaiduc    
19:00 - 19:50 Edi
Măriuca
Edi Edi Edi Măriuca    
20:00 - 20:50   Lucian (adulți)   Lucian (adulți)      

Detalii și informații suplimentare la telefon: 0726 399 213 LU-VI: 07-23 / SB: 08-18 / DU: 08-16

Tenis


Game, set, meci! Acceptă provocarea!

Tenisul este unul dintre cele mai complexe sporturi pentru că implică deopotrivă efort fizic, psihic şi intelectual. În acest sport, inteligenţa întâlneşte concentrarea, îndemânarea şi vigilenţa fiind totodată și o probă de forță. Pentru realizarea acestei îmbinări armonioase, vă punem la dispoziție 4 terenuri pe covor sintetic și posibilitatea de a opta pentru cursuri de inițiere sau cursuri pentru amatori.

Tenis copii - program de vară.


Marți - 17:00

Joi - 18:00

Cafenea


Hill Cafe este locul cel mai potrivit pentru momentul dumneavoastră de respiro, pentru o pauză binemeritată. Perfect pentru reîncărcarea bateriilor, acest spațiu vă oferă condițiile optime pentru a socializa cu colegii de antrenament sau pentru a vă petrece momente în compania prietenilor.