Spa

Dotați cu o tehnologie de cea mai inaltă clasă, zona spa este locul în care grijile și stresul sunt alungate. Fie că optezi pentru delicatețea hidromasajului ori pe efectele purificatoare ale aburului, pe langă relaxarea musculară și psihică, eliminarea toxinelor, imbunătătirea circulației sangvine și normalizarea presiunii arteriale, obțineți în același timp și arderea grăsimilor. Sună a rețetă perfectă, nu-i așa?!

Vă stau la dispoziție 3 tipuri de saune, sauna uscată, sauna umedă și sauna cu infraroșu. Diferență dintre sauna uscată și cea umedă o reprezintă prezența sau absența apei și felul de căldură emis de patul de piatră. Cu toate acestea, fiecare saună este prevăzută cu o găleată de apă care, odată aruncată pe pietre, generează aburi creând, astfel, un mediu umed prin care este realizat conceptul de saună umedă. Cea din urmă, sauna cu infraroșu, face referire la elementele de incălzire în infraroșu ce sunt folosite pentru a mari viteza de incălzire a unei saune tradiționale.

Nu în ultimul rând, după tipul de saună ales de dumneavoastră, noi vă oferim o zonă de relaxare în care va puteți odihni pe pături pregătite special pentru acest lucru, puteți asculta muzică sau pur și simplu vă puteți relaxa în voie.